14 Mayıs 2016 Cumartesi

son alışverişlerim (gratis, watsons, migros, h&m, ebay)

herkese merhaba,

son zamanlarda kozmetik alışverişini oldukça abarttım. bu post sayesinde bir süre alma içgüdümü frenlemem gerektiğini görmüş oldum ben de.

gelin şimdi kronolojik sıra ile aldıklarıma bakalım :)

h&m in kozmetik bölümünde belirli ürünlerde indirim vardı. yanılmıyorsam hala da devam ediyor.


yukarıdaki manzarayla karşılaşan ben, kendime engel olamayıp bir sürü renkli kozmetikle eve döndüm. ama fiyatlar da çok teşvik ediciydi. farlar 5, allıklar 7-10, rujlar 10, ojeler 5 liraydı.


oje setleri 10 tl idi, renkler de hoşuma gidince ikisini de aldım. açıkçası bronzer ın şekline şemaline vuruldum (bknz. alttaki foto) ama kullandıkça rengini de beğendiğimi söylemeliyim. yeşil far ise fotoğrafta pek belli olmasa da harika altın yansımalara sahip, kahverengi gözde güzel duracağını düşünüyorum. krem allık renk olarak sıradan ama meraka yenik düşülüp alınmış bir ürün oldu. bir adet krem far ve bir oje ile h&m alışverişimi tamamladım.


gratis anneler günü indirimi alışverişimi parça parça farklı günlerde ve farklı şubelerden yaptım. wet'n wild megalast rujları indirimde bulmuşken seriyi tamamlama amaçlı hareketlerde bulunup elimde olmayan beş rengini daha aldım. ilk aldığım rujlara nazaran bunların yapıları daha yumuşak, sürümleri daha kolay. maybelline color tattoo ların yeni renklerinden creme de nude olanını bulmuşken kaçırmak olmazdı. california paleti de seyahatlerde pratik olacağını düşünüp aldım. palmolive naneli body butter zaten denemek istediğim bir ürünken kasa arkasında 5 lira olunca kaçırmak istemedim.


gratis alışverişimin öteki kısmında yer alan maybelline the blushed nudes palet sırf uygun fiyatı ve merak yüzünden alındı. wet'n wild ın limited edition far paletlerinden california roll u amerikalı youtuber tita, aylar önce izlediğim bir videosunda çok övmüştü, sebebim oldu :) coverall concealer palet ve committed ruj indirimde hiç bir zaman denk gelemediğim ürünlerdi, bulduğuma çok sevindim.


watsons da organik hindistan cevizi yağının indirimde olduğunu öğrenince denemek istedim. elimde sıvı şekilde olan bir hindistan cevizi yağı var ve minicik şişeyi 10 liraya almıştım. bu kocaman ve organik ürünün fiyatı 30 liraydı. rossmann dan ise rival de loop markasının yüz temizleme fırçasını aldım. içerisinde ikisi hassas, ikisi normal olmak üzere dört adet başlığı var. ilk izlenim olarak hoşuma gitti ama her gün kullanıma uygun değil diyebilirim. fiyatı 40 tl idi. 


migros alışverişim tamamen stok yapmaya yönelik oldu. şu an kullanmakta olduğum kremler oldukça azaldı, eninde sonunda bitecek. iki katı fiyatına almaktansa indirimde almak istedim. migros fiyatları indirimde gerçekten çok uygun oluyor. örneğin skin perfection seti 15 liraya benim oldu ki gündüz kremini daha önce severek kullanıp bitirdim. blogumda bu kremle ilgili görüşlerimi paylaştığım yazıya ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. nivea q10 göz kremi de daha önce bitirip memnun kaldığım bir ürün.


son olarak ebay den rubyruby76 isimli satıcıdan it's skin mango white peeling jeli ve innisfree volcanic kil maskesini aldım. kargom iki haftadan kısa sürede elime ulaştı. ikisi de oldukça popüler ürünler. kil maskesini bir kere denedim, fikir belirtmek için erken olsa da çok büyük bi etkisini gözlemleyemedim malesef. 


benim son zamanlarda anneler gününü de kendime bahane edip yaptığım alışverişler bunlar. 

aralarında kullandıklarınız var mı? siz indirimlerden neler aldınız? yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim.

okuduğunuz için teşekkür ederim 


15 yorum:

  1. Cok guzel seyler almissin gule gule kullan. Ozellikle yuz trmizleme fircasiyla ilgili yorumlarini bekliyorum surekli ilgimi ceken bi urun cunku ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.
      yüz temizleme fırçasının yazısı gelecek:)

      Sil
  2. Watsons'ın Hindistan cevizi yağı indiriminden son gün haberim olmasaydı kesin alırdım ben de :( güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.
      sık sık indirimler oluyor, sen de denk gelirsin umarım :)

      Sil
  3. Hepsini iyi günlerde kullanın sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan tüm cicilerini :)

    YanıtlaSil
  5. hepsi harika güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. Ayy ne güzel ciciler almışsın^^ güle güle kullan hepsinii

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan alışverişin dibine vurmuşssunuz siz de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,
      Biraz öyle olmuş sanırım 😳

      Sil
  8. Hepsi de birbirinden güzel ama en çok bronzer (kullanmalık değil de seyretmelik cinsten adeta :)ve yüz temizleme fırçası ilgimi çekti. Güle güle kullanın hepsini de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle, kullanmaya kıyamadım bir kaç gün boyunca :)
      Çok teşekkür ederim

      Sil