12 Mart 2014 Çarşamba

watsons ve gratis alışverişim

Merhabalar,
Bu alışveriş postu blogumun ilk postu olma özelliğini taşıyor. Bu sene kadınlar günü indiriminden benim nasibime fotoğrafta görmüş olduğunuz ürünler düştü. İndirimin son günü gitmiş olmama rağmen stoklar o gün yenilendiği için almak istediklerimin çoğunu bulabildim.

Watsons' tan aşağıdaki 3 parçayı aldım. Eşime traş bıçağı aldım bide ama ilginizi çekmez diye koymadım. Loreal ombre boya almak istediklerimin başında geliyordu ama indirim yoktu. Gratislerde de no: 1 ini bulamadığım için 18.50 tl bayılmak zorunda kaldım. Ama kuaförde saçımı ombre yaptırmaya kalksam ne bileyim en ucuz yerde bile bana 50 liraya patlayacağını biliyorum o yüzden içim rahat. Denemek için sabırsızlanıyorum, sonuçları burdan da paylaşacağım. 


Watsons ın Rimmel markasında %40 indirim vardı. Aldığım rujun renginin Maybelline 162 ile neredeyse aynı olduğunu eve gelince farkettim. E bu iki ruj için de bi karşılaştırma yazısı yolda demektir.



Geri kalan ürünleri Gratisten aldım. İstanbul Cd Gratiste bulamadığım Bahama Mama ve Garnier temizleyiciyi Ebuziya Gratisten aldım. Bakırköyde Gratisten bol bişey yok çok şükür. Gliss saç kremi yağlı saçlar içinmiş, şampuanın da yağlı saçlar için olanı var mıydı acaba dikkat etmedim, görseydim onu alırdım, neyse. 

Saçlarım uzun ve kıvırcık sayılabilecek kadar dalgalı o yüzden bu fırça tam ihtiyacım olan şeydi. Neutrogena göz makyaj temizleyicisi zaten kullandığım bir ürün, yedekledim. Fiyatı 9.95 kasiyere sordum indirim yok mu diye zaten indirimli fiyat dedi, normal fiyatı 20 lira mı bunun o kadar pahalı mı bilmiyorum.

Garnier saf ve temiz 3ü 1 aradayı peeling arayışıma cevap olması beklentisiyle aldım malum blogospherede çok popüler kendisi.
Son olarak aldıklarımın fişleri şu şekilde:





3 yorum:

  1. Merhabaa. Öncelikle blogun hayırlı olsun hemen takibe aldım. Aldıklarını da güle güle kullan canım. Bana da beklerim ;) Sevgilerr

    http://grumpywitchh.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler..ben de seni izlemeye aldım=)

    YanıtlaSil