12 Mayıs 2014 Pazartesi

anneler günü indiriminden aldıklarım

merhaba sevgili makyajseverler,

alışveriş yazılarını okumayı çok seviyorum. sizlerin de sevdiğini umut ederek indirimi fırsat bilip gratis ve watsons mağazalarından neler almışım beraber göz atalım diyorum.


sonunda balm voyage palet benim oldu. ilk gördüğüm andan beri alsam-almasam diye kendimle savaştım durdum ama sonunda kazanan yüreğimin sesi oldu. yüzde elli indirimle 46 liraya geldi. bu harika paleti almışken balm' ın çok sevilen far fırçası give crease a chance' e "bir şans vermesem" olmazdı. yüzde elli indirimle 15 liraya geldi. aslında thebalm' dan pinstripe ve frat boy allığı da koleksiyonuma katmak istiyordum ama abartmış olmamak için artık bir dahaki indirime dedim.

duymayanınız kalmamıştır eminim, wet'n wild markası ülkemiz sınırlarına girmiş bulunmakta. herkesin dilinden düşürmediği "comfort zone" paleti almak istiyordum öncelikle, ama yerinde yeller esiyordu tabi, ben de üçlü farlardan biri olan "sweet as candy" i aldım. wet'n wild da indirim yoktu fiyatı 14.50 tl. bu arada bu paletin yazısı yakında burada olacak.



indirimden iki adet maske aldım. dirty works' un detox maskesi 7-8 lira gibi bişeye geldi. cettuna collogen mask' in içinde 4 adet var ve fiyatı 5 lira. ikisini de ilk defa kullanacağım, bakalım cildime iyi gelecek mi..

garnier bb roll on un bb olmayan eski versiyonunu severek kullanıyordum. bitmedi ama 6 aylık kullanım ömrü sona erdiği için, hassas göz çevreme kullanmak istemedim. bu sefer bb krem olanından aldım. bi kaç sefer kullandım eskisinden pek bi farkı yok gibi geldi bana. fiyatı indirimle 9 lira.

blogospherede öve öve bitirilemeyen kate moss rujların 107 numarasını dudağımda görmeden aldım eve gelince denedim ve aldığıma bin pişman oldum, hiç sevmedim, bana hiç yakışmadı, buğday tenlilere önermem. üstelik watsons kendi markası olmasına rağmen rimmel' de sadece yüzde 35 indirim yapmış. bu hiç kullanmayacağım ruja 10 lira vermek biraz koydu açıkçası.

neyse sevgili makyaj guruları bir indirim de böyle geçti. umarım siz de istediklerinizi bulabilmiş, bulup da alabilmişsinizdir =)

♥ hoşçakalın ♥


4 yorum:

  1. Rujun rengini sevmediyseniz açık renk ruj katıp tekrar yeni bir ruj elde edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir, belki çok açık diye sevmediğim bi rujla karıştırıp bi taşla iki kuş vurmuş olurum =)

      Sil
  2. ayyy göz paletine bayildim, nekadar güzel renkler bunlar! Keske WetnWild almanyadada satilsa :)

    YanıtlaSil