6 Haziran 2014 Cuma

essence quattro eyeshadow

merhabalar,

yine bir essence ürünü ile karşınızdayım. konuğumuz essence dörtlü far paletlerinin 07 numaralı over the taupe rengi. 



ürün, ambalaj olarak oldukça sağlam ve kullanışlı bir şekilde sunuluyor. çantada açılma, dökülme ihtimali çok düşük. farların yerleşim şekli de hoşuma gidiyor fakat, daha çok kullanılan en açık tona daha fazla yer ayrılabilirmiş.

paletin içeriği oldukça korkutucu, hassasiyeti olanlar yanına bile yanaşmayacaktır eminim.




fotoğrafta 1 ve 2 ile numaralandırdığım farlar mat, 3 ve 4 ise ışıltılı formda. 1 ve 2 numaralar, özellikle de 1 pigmentasyon olarak 3 ve 4' e göre daha zayıf.

farların yapıları hafif sertçe ama yine de fırçaya almak zor değil. renk vermeleri 1 ve 2 için ortalama diyebilirim, 3 ve 4 ise gerçekten başarılı ve paletteki renklerin birbiriyle uyumu güzel, şahane dumanlı makyaj örnekleri ortaya çıkarılabiliyor. özellikle renkli gözlerde çok çok daha hoş duracağını düşünüyorum.




kalıcılıkları da fena sayılmaz, bazla sürüldüğünde gün boyu problemsiz kullanılabilir. aşağıdaki fotoğrafta bazsız olarak uygulanmış halini görmektesiniz.




quattro eyeshadow' ların to die for rengini de ilk fırsatta koleksiyonuma eklemek istiyorum. fiyatı tüm essence ürünleri gibi oldukça uygun. gerçekten denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum.


♥ hoşçakalın ♥

2 yorum:

  1. merhaba blogunu çok beğendim, çok güzel paylaşımların var :) http://misshelliehops.blogspot.com/

    YanıtlaSil