16 Ağustos 2014 Cumartesi

china glaze sea spray

blogumun bugünkü konuğu china glaze' in sea spray isimli ojesi.


china glaze' le tanışmamız bu oje ile oldu. alır almaz bir hevesle sürdüm hemen, ama çok da hayal ettiğim gibi durmadı tırnaklarımda. 


rengi, içinde grilik olan parlak açık mavi olarak tanımlayabilirim. ikinci katta şişedeki renge ulaşılıyor. sürümü kolay, homojen bir görünüm veriyor.


fırçasının ince olaması bence dezavantaj, zira çok alıştım kalın fırçalılara, daha pratikler. kalıcılık olarak ise çok başarılı bulmadım. üzerine rimmel london top coat sürmüş olmama rağmen soyulmadan iki gün dayanabildi.


bütün renkleri öyle mi bilmiyorum ama benim elimdeki iki china glaze oje de çok kötü kokuyor sürüldüğünde. kurudukça geçiyor tabi bu keskin koku.

kutunun üzerinde sağlığa zararlı madde içermediği, çocukların bile kullanabileceği yazıyor. bir de içinde bulunan bilye sayesinde uzun süre kurumadan kalacağı vaadediliyor.

son olarak, sea spray dedikçe aklıma düşen şarkıyla veda etmek istedim:



  hoşçakalın 

4 yorum:

  1. Toni&Guy deniz tuzu spreyiyle aynı renk:) Çok tatlı rengi. Evet China glazeler baya kötü kokuyor:/ Kalıcılık açısından bende de 2-3 gün durdu ama normal aslında long lasting diye bi iddiası yok çünkü sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle bir iddiası yok. ama ne bileyim bi flormardan farklıdır diye düşünüyor insan ama değilmiş.

      Sil
  2. Tüm olumsuzluklarına karşın, ben rengine tek kelime ile bayıldım harika bir görselliği var :)

    YanıtlaSil