28 Ocak 2015 Çarşamba

bitenler no:1

merhaba, 

fotoğraflarını çoook önceden çekmiş olduğum, yani bitireli çok uzun zaman geçmiş ürünler bunlar ama madem ki azmedip bitirmişim, yazmadan olmaz dedim.


elidor bukle belirginleştirici şampuan: aynı serinin saç kremiyle beraber kullandığımda yoğun dalgalı saçlarımın buklelerini belirginleştirmede başarılı oldu ama maalesef saçlarımı ağırlaştırdı, çabuk yağlandırdı.

gliss saç kremi: bu saç kremi ve şampuanının saçlarımı döktüğünü düşünüyorum. o sebeple her ne kadar saçımı kolay açan bir krem olsa da bir daha almadım.

nivea clean deeper: sıradan bir drugstore temizleyici. kokusunu sevdiğimi hatırlıyorum.


neutrogena göz kremi: bu krem hakkında ne iyi ne kötü bişey söyleyemem. hem düzenli kullanmadım hem de üzerinden zaman geçti ama aklımda kalan bir etki bırakmadığına göre tekrar alınacak bir ürün olmadığını söyleyebilirim.

maybelline affinitone fondoten: yüzüme koyu geldiğinden bacaklarımda kullandığım, yapısı bozulunca çöpü boylayan fondoten.

nivea repair and protection: çok güzel nemlendiriyor. çatlakları onarıyor. memnun kaldığım bir ürün. yeni ürün deneme sevdasına tekrar alınmadı.

loreal true match pudra: sevdiğim bir pudra. kapatıcılığı yoğun olmayan, ince yapılı güzel bir ürün.


maybelline 550 cherry candy: bitirme konusunda muvaffak olduğum tek ruj. burada gördüğünüz eski ambalajı. yeniden aldım fakat eskisi kadar çok kullanmadığımdan çekmecede kaderine terk edildi. şeffaf renkli bir kırmızı olduğundan günlük kolayca kullanılabilen bir ruj. 

loreal true match concealer: rengine, dokusuna alıştığım, bittikçe aldığım kapatıcım. aslında göz altı morluklarımı tamamen kapatıyor diyemem ama denediğim diğer drugstore ürünlerinden çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum.


bugünlük benden bu kadar. okuduğunuz için teşekkür ederim.

  hoşçakalın  

4 yorum:

  1. Merhaba pembe makyaj cantam blog adresim başka bir adrese taşındı yeni profilimle de takipteyim sen de takibe alırsan çok sevinirim sevgiler http://blogkizsalseyler.blogspot.com ♥

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim, takibe aldım. bloguma da beklerim.
    http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Bloğunu etkinlikten keşfedip takibe aldım canım.Benim bloğumada beklerim.Sevgilerle.......pitat1980.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bloğunu etkinlikten keşfedip takibe aldım canım.Benim bloğumada beklerim.Sevgilerle.......pitat1980.blogspot.com

    YanıtlaSil