9 Nisan 2015 Perşembe

watsons avokadolu saç maskesi

herkese merhaba!

bugün, çok fazla şişirilmiş olduğunu düşündüğüm watsons' ın saç maskelerinden bahsedeceğim sizlere. bendeki avokadolu, yıpranmış ve boyalı saçlar için olanı. 




ürün 500 ml lik oldukça büyük bir gramajda sunuluyor. bitirmek için bol kepçe kullanıyorum ama hiç bitecek gibi değil:) kutu kapağının tek hareketle pratik bir şekilde açılıp kapanması duşta kolaylık sağlıyor. 



ürünün kullanım açıklamasında, saçta 5-10 dk bekletilmesi gerektiği yazıyor. ki gerçekten de 6-7 dk masaj yaparak saçınızda tutmazsanız pek bir işe yaramıyor. örneğin gliss' in saç maskeleri 2
dakikada etki ediyor benim saçlarıma. 

yani siz de vakti sınırlı, 5 dakikalık duş alanlardansanız bu ürün size göre değil. değilseniz, denemenizi önerebilirim çünkü saçı yumuşacık yapıyor ve etkisi bir iki gün devam ediyor. 

maskenin yapısı krem formunda değil, zaten adı da "wax" yani ağda olarak geçiyor. o yüzden saça yedirmek de biraz zor oluyor. ürünün saçta bir iki gün süreyle kalan hoş bir kokusu var.



watsons avakadolu saç maskesi hakkında benim aklıma gelenler bunlar. 
okuduğunuz için teşekkür ederim.

siz bu maskelerden kullanıyor musunuz, yorumlarınız neler?


9 yorum:

  1. ben de severim bu maskeleri..

    YanıtlaSil
  2. Ben bu avokadolu olanı uzun zaman önce kullanıp sevmiştim. Ama kötü yanı çok zor bitiyor olması insan bi süre sonra çok sıkılıyor. Şuan elimde ballısı var o hiç işe yaramadı bende. Banyonun bi köşesinde duruyor öyle

    YanıtlaSil
  3. merhaba yeni yaptığım bloğuma izleyici olarak katılırsanız çok sevinirim http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. burada watsons yeni açıldı bunuda alıp deneyeceklerim listesine ekledim teşekkürler kozmetikle alakalı bloguma beklerim bende seni canım:))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba takibindeyim bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Bende de var canım, çok memnun kalarak kullandığım bir maske. yoğun kıvamı hoşuma gidiyor...

    YanıtlaSil
  7. ben bu maskelerin bira özlü olanını kullanıyorum ve çok memnunum ama dediğin gibi saçımda 5-10 dk bekletmek zor oluyo bende 2 dk bekletip yıkıyorum, sonuçtan yinede memnunum tavsiye edebilirim :) blog keşif etkinliği sayesinde takipteyim bana da gelirsen memnun olurum ;)

    YanıtlaSil