1 Ekim 2015 Perşembe

bitenler no:4

herkese merhaba,

önceki bitenlere nazaran bu sefer çok daha az ürün bitirmişim ama olsun yine de paylaşmasam olmazdı. bakalım neler bitirmişim..


purederm snail mask: gratislerde satılan bu maskeyi 1 alana 1 bedava kampanyası olduğu bir dönemde edinmiştim. artık klişe olmuş "tek kullanımda etkisi anlaşılmıyor sürekli kullanmak lazım" cümlesini kurmayacağım :) uygulama esnasında yüzümde yanma ve serinlik hissettiren, sonrasında ise aydınlanmış, nemlenmiş, ve gözenekleri küçülmüş bir ciltle karşılaştıran bir maskeydi. tekrar alınabilir ama aklıma salyangozlar geliyor....

purederm oxygen bubble mask: bu maske de gratislerde satılıyor. jel yapıda olan ürünü, kuru yüzünüze uyguluyorsunuz. suyla temas etmemesine rağmen köpürüp cilde ferahlık veriyor. yukarıda bahsettiğim maskeye göre daha az etkili olsa da daha eğlenceli bir maske diyebilirim.

uni baby ıslak mendil: içerisinde su, hindistan cevizi yağı ve potassium sorbate dışında hiçbirşey bulunmayan bu mendilleri kızımın popişinde kullanıyorum genelde ^^

benri kare pamuk: herkes gibi ben de seviyorum bunları ama olmazsa olmaz değil.

solingen topuk rendesi: kulağa ne kadar vahşice geliyor değil mi :) duşun sonunda topuklarıma hafifçe kullanıyorum. sonrasında bolca kremleyip çorap giydiğimde yumuşacık oluyor ayaklarım. yenisini kullanıyorum şu an.

chicco şampuan: bu da kızımın şampuanı. renksiz bir ürün, herhangi bir probleme yol açmadı. 

nivea tonik: uzun zamandır dibinde azcık kalmış bekliyordu. su gibi hafif bi tonik diyebilirim bunun için. vadettiği parlama karşıtlığını ben pek göremedim. ama düzenli kullanmadığımı söylemeliyim.

rimmel london mascaralar: çok sevdiğim ve artık kurumuş olan rimmel london glam eyes maskaranın fırçasını atmadım ve hiç sevmediğim, yine rimmel london' ın scandaleyes maskarasının tüpüne taktım. resimde görünenler ise geride kalan parçalar. glameyes maskara artık satılmıyor. benzerini bilen varsa lütfen söylesin.

görsel alıntıdır

clinique all about eyes göz kremi: sevdiğim bir göz kremi oldu. sabah akşam düzenli kullandım ve göz çevremi az da olsa aydınlattı. makyaj altına kullanıma uygun. deneme boyu olmasına rağmen yaklaşık 2 ay idare etti beni. tam boyunu alabilirim. 

lip smacker: evet ne idüğü belirsiz bu şey bir lip smacker. coca colalı olanından. bilenler bilir lip smackerlar 2 sene öncesinde bir ara bime gelmişti. kokusu, tadı bildiğiniz kola gibiydi, karamel renkli ve güzel nemlendirme sağlayan bir lip balmdı. severek kullandım ve bitirdim.

bir bitenleri daha bitirdik :)
bir dahaki yazıda görüşmek üzere 
sevgiler..


4 yorum:

  1. salyangozlu maskeyi bende denemiştim verdiği serinletici etkiyi beğenmiştim:)
    gelsin o zaman yeniler diyelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelsin tabi :)
      güzel maske gerçekten ama keşke salyongoz resmi olmasa üstünde :S :)

      Sil
  2. Yazılarınızı inceleme fırsatı buldum gerçekten çok güzel yazılar yazıyorsunuz.Yeni yazılarınızı merakla takip ediyorum :)

    YanıtlaSil