31 Ekim 2015 Cumartesi

bitenler no:5

merhaba,

yine bol elemanlı bir bitenlerle karşınızdayım. tekrar almayacağım ürünleri bitirip attıkça hafifliyorum sanki..


lafı hiiiç uzatmıyorum, hemen neler bitirmişim ya da atmışım beraber bakalım:


renu lens solusyonu: sorunsuz bi şekilde kullanmaya devam ediyorum. en son n11.com dan, 2 tane 360 ml, 2 tane 120 ml şeklinde bir setini 30 küsür liraya almıştım sanırım.

rexona deodorant: gerek kokusuyla gerekse terlemeyi önlemesiyle memnun kalınmış bir deodorant.

nivea fresh natural deo: azmedip bitirdiğim deodorant. alüminyum içermediğinden tercih sebebi olabilir ama hayır o kokuya dayanamam.

nivea roll on: eşim bunları içiyor :)


diş macunları: ikisi de sıradan macunlar, bi sıkıntı yaratmadılar. hatta colgate olanını sevdim diyebilirim.

benri koyu renk ojeler için aseton: bunun ne kadar başarılı olduğunu, benrinin pompalı büyük asetonunu kullanmaya başlayınca anladım. 

neutrogena göz makyaj temizleyicisi: favori göz makyaj temizleyicim. yağlı his bırakmıyor yazmışlar üstüne ama bence bırakıyor. şimdiye kadar denediklerim içinde  makyajı en iyi çıkaran bu olduğundan elimdekiler bitince tekrar almayı düşünüyorum.


bio oil: düzenli kullanmadığım için ahkam kesmek istemiyorum ama, bebe yağından ne farkı olduğunu pek anlayamadım bu ürünün. düzenli kullanıp memnun kalan var mı aranızda merak ediyorum..

avene termal su sprey: şuradaki bitenlerdeki düşüncelerim geçerli hala.

she parfüm: son kullanma tarihi geçtiğinden çöpe gidiyor. kokusu kötü değil, ama benim için biraz fazla şekerliydi.

bio baby şampuan tester: temiz içerikli, şeffaf, akışkan, kokusuz, hafif bir şampuandı. kuru ve atopik ciltler içinmiş..


avon colortrend kahverengi maskara: kahverengi maskara kullanmayı seviyorum. bunun renginden ve etkisinden oldukça memnundum. bitince yerine maybelline mavi tüpte olanların kahvesini aldım ama onun rengini sevmedim. içinde kızıllık var sanki biraz, bunun gibi koyu kahve değil.

maybelline affinitone concealer: loreal true match' in bir iki level aşağısında kalıyor ama fena bir kapatıcı sayılmaz bence. ki bunu benim gibi, göz çevresi koyuluklarıyla başı dertte olan biri söylüyor. geçenlerde cosmeticada 7 lira gibi bir fiyata görünce tekrar aldım, şimdi kullanılmayı bekliyor.

essence eyeliner pen: kolay bir uygulama sağladığını düşünüyorum. siyahlığı, herkesi tatmin etmeyebilir ama bana yeterli geldi. waterproof olanından tekrar alındı.

fırça: bunun bu karede ne işi var :) eski bir fırça setinden çıkan bu fırçayı keserek değişik amaçlar için kullanıp kullanamayacağıma baktım ama sonuç ortada. tipe bak.

flormar oje 20 numara: rakı beyazı deniyor sanırım bu renge. çok severek kullanıp bitirdim tekrar almak istediğimde malesef bulamadım flormar mağazasında.

okuduğunuz için çoook teşekkür ederim,
sevgiler..

2 yorum:

  1. Nivea en sevdiğim deodorantlardan kokusunu sevmemene şaşırdım doğrusu.Ürün bitirmek çok keyifli bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başlarda seviyordum aslında ama sonradan çok baydı, belki de durdukça değişmiştir kokusu..

      Sil