4 Mart 2016 Cuma

rimmel london the only 1 rujlar

herkese merhaba,

blogumda bugün ünlü ingiliz kozmetik markası rimmel london' ın son çıkardığı, the only one ruj serisinden iki ruj konuğum olacak.



stay matte pudra, nude göz kalemi gibi kült olmuş bir kaç ürünü hariç, markanın en popüler ürünleri rujları zaten. özellikle kırmızı ambalajlı kate serisi benim favorim. 

the only one serisi, dudaklarda ağırlık yapmadan kalıcılık ve nemlendirme vaadediyor. öncelikle rujların ambalaj tasarımlarını çok beğendiğimi belirteyim, oldukça şık ve zarif duruyor. rujun rengini belli eden şerit de güzel düşünülmüş bir detay. yapıları oldukça ince, gerçekten dudakta ağırlık yapmıyor. nemlendirici özelliği ile dudakların kurumasına da sebep olmuyor. kalıcılık iddiasına gelecek olursak, ortalama bir rujdan bir kaç saat daha uzun süre dudakta kalacağını kesin bir dille söyleyebilirim. ama örneğin, bir wet'n wild megalast serisi kadar da kalıcı değiller. koku hassasiyeti olanlar bu seriden uzak dursunlar çünkü oldukça yoğun kokuları var.


naughty nude herkese, her makyaja yakışacak joker bir renk. aldığım günden beri sık sık elim gidiyor kendisine. you' re all mine ise pembe ruj sevenlerin rahatlıkla günlük olarak kullanabileceği bir ruj.

ben genel olarak bu the only one serisini beğendiğimi söyleyebilirim. rimmel london ürünlerini watsonslardan temin edebilirsiniz.

okuduğunuz için teşekkür ederim
mutlu hafta sonları 

4 yorum:

  1. çok istememe rağmen bi türlü edinemedim daha renkler bi harika güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu ürünleri neden bulamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Standlarda yerlerini yeni aldılar sanırım. Satış görevlisi çekmeceyi açtığında tesadüfen görüp almıştım ben :)

      Sil