1 Ocak 2015 Perşembe

rimmel london kate moss rujlar

yeni yılın ilk sabahından herkese merhaba,

rimmel london kate moss serisi rujlar yıllardır bir çoğumuzun favorisi. bugün sizlere bu seriden çıkan ilk rujlardan bahsetmek istedim.


watsons' ta ilk gördüğüm anda üçünü birden almıştım. bunda kate moss' a olan hayranlığımın da etkisi olmadı desem yalan olur. kate moss benim için en güzel kırmızıyı, pembeyi ve nude' u seçmiş, almaz mıyım. ne kadar doğru bilmem ama, renklerini onun tasarladığı söyleniyor. bir de üzerindeki "kate" imzası çok hoş.


01 numara enfes bir kırmızı, henüz daha iyisine rastlamadım. ama günlük kullanımda her zaman cesaret edip süremiyorum kırmızıyı nedense. yine de kırmızı dudaklar istediğimde en sık elimin gittiği ruj kendisi.

02 numara, pembenin birazcık fuşyaya dönük çok güzel bir tonu. bunu da çok seviyorum. ki zaten en çok kullandığımın bu olduğu belli oluyor fotoğraflarda.

03 numara ise nude severlerin bayılacağı bir renk tonuna sahip. ben nude ruj konusunda hala kararsızım. sanırım sadece çok koyu göz makyajlarında dudaklarımı yok etmeyi seviyorum. en az kullandığım da bu, gördüğünüz gibi. bir de dudak kusurlarını belli etmede nude rujlar daha acımasız oluyorlar. zira bu ruj da aynı şekilde. mat olduğu için daha fazla kurutuyor sanki dudakları.


rujların sürümü sonradan çıkan kırmızı seri kadar kolay değil. yani onlar gibi kayıp gitmiyorlar dudakta. ama kalıcılıkları ortalamanın üzerinde diyebilirim. renk ve matlık istiyorsanız tavsiye ederim ama nemlendirsin kurutmasın diyorsanız, sizin için pek de doğru seçim olmayabilir.


bu arada herkese mutlu seneler diliyorum. okuduğunuz için teşekkür ederim.

  hoşçakalın 



6 yorum:

  1. Renkler süper, nude renge bayıldım;)

    YanıtlaSil
  2. Nude olanı çok beğendim bende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ah o 03 numaralı ruj... kavuşamadım hala ona!

    YanıtlaSil
  4. 03'ü bende çok beğendim. happyrose692@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Kate Moss rujlara bayılıyorum gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. Kate serisini çok seviyorum.03 çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil