16 Haziran 2015 Salı

bitenler no: 3

herkese merhaba,

bu aralar hem bol bol ürün bitiriyorum, hem de biraz bahar temizliği yapıp kullanmadıklarımdan ya da tarihi geçenlerden kurtuluyorum. o yüzden yine kalabalık bir bitenler yazısı olacak. 


sensodyne ağız çalkalama suyu: ağzı çok fazla kavurmuyor, tadı güzel, hassas dişlere ve diş etlerine iyi geliyor. yenisi açıldı, bitiyor bile.

she deodorant: şekerli ağır bir kokusu var, sevmedim. son kullanma tarihi geçmiş sonunda.

avene termal suyu: yazın ferahlamak için kullanmayı seviyorum ama olsa da olur olmasa da. bir de bunun mini çanta boyu var o da bitince tekrar alacağımı sanmıyorum.

loreal sıvı saç kremi: hiç bir işe yaramayan saç ürünü. saçı yumuşatıp taramayı kolaylaştıracağı yerde daha da sertlerştiriyor. yerine glissin mavi renkli olan ışıltı verenini açtım. bundan bin kat daha iyi. o da bitince bu tarz ürün almayacağım sanırım çünkü yağlar çok daha başarılı.

billur aseton: görevini çok da güzel yerine getirdi. yerel bir kozmetikçiden almıştım.

ipana 3 boyutlu beyazlık: fırçaladıktan hemen sonra dişlerde beyazlık farkediliyor ama kalıcı değil tabi ki. bu kadar beyazlatıcı etkili diş macunları diş minesine zarar verebilir diye korkuyorum.

fa roll on: berbat bir ürün. koltuk altlarını yapış yapış yapıyor. kaç kere denedim kullanamadım, büyük bir zevkle çöpe gönderiyorum.

adidas roll on: eşim çok sıvı olduğunu, hatta kullanırken aktığını ve bu yüzden çok çabuk bittiğini söyledi.

nivea roll on: farklı çeşitleri de olsa eşim niveadan şaşmıyor.

dove saç serumu: çok eski bir ürün, artık yok sanıyordum ama geçenlerde carrefourun internet sitesinde rastladım. elimdeki ürünler bitince alırım çünkü, saçı çok güzel yumuşatıyor ve besliyor. yerine avonun serumunu açtım.

zara white parfüm: çok sevdiğim hafif çiçeksi bir koku. dibinde biraz kalmış ama kokusu değiştiğinden atıyorum.

trendy mini parfüm: bu da sevdiğim bir kokuydu bunun da kokusu değişmiş malesef.

avene cleanence k: hem cildimdeki sivilce izlerine iyi gelmesi umuduyla hem de nemlendirici olarak her gece kullandım. uygulandığında yüzde hafif yanma yapıyordu ki bu bana etki ettiğini düşündürdü. gözle görülür bir sonuç olmasa da cildi hafifçe soyduğunu düşünüyorum. yerine la roche posay effaclar duo açtım. kesinlikle avene daha etkili.

pastel oje: numarasını not etmeyi unutmuşum. bu rengi hangi akla hizmet almışım bilmiyorum. zaten fazlarına ayrılmış, o yüzden çöpe gidiyor.

bir bitenler daha burda son buluyor.
siz son zamanlarda neler bitirdiniz?

6 yorum:

  1. güzel ürünler bitirmişsin canım sensodyne ağız çalkalama suyu sanırım sadece benim agzımı yaktı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.
      colgate ve listerine çok daha fazla yakıyor beni:)

      Sil
  2. Ne güzel hepsi bitmiş, ben yapamıyorum bu yazı dizisini nedense, biteni atıyorum gidiyor ;)) Yenileri gelsin o zaman cnm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yazı dizisi olmasa bu kadar ürün bitiremezdim ben de muhtemelen :)

      Sil
  3. ohh ne güzel bitsin yeniler gelsin yeniler :)) bloğunu takibe aldım canım bende beklerim mutlaka :)

    YanıtlaSil