24 Kasım 2015 Salı

favori göz fırçalarım

herkese merhaba,

daha önce şurada incelediğim favori yüz fırçalarımdan sonra, bugün de en sık kullandığım göz fırçalarımı masaya yatırdım. bahsedeceğim fırçaların hepsini severek kullanıyorum. ortak özellikleri, yumuşak ve dökülme yapmıyor olmaları.


fotoğraftaki sırayla yukardan aşağıya bakacak olursak:

the balm give crease a chance far fırçası: the balm dan sahip olduğum tek fırça. karıştırma tarafını gözün katlanma bölgesine far uygulamak ve dağıtmak için neredeyse her gün kullanıyorum. geniş ve yassı tarafı ise tüm göz kapağına far uygulamak için ideal. iki taraflı olması kullanım açısından kolaylık sağlıyor ama saklamayı biraz zor kılıyor. 

ecotools airbrush concealer fırça: adından da anlaşılacağı gibi bu aslında bir concealer fırçası ama ben bu fırçayı sadece wet n wild ın brulee farını tüm göz kapağıma uygulamada kullanıyorum diyebilirim ve sonuçtan çok memnun kalıyorum. farı çok güzel alıyor ve yoğun bir şekilde uygulama sağladığından göz kapağındaki renk eşitsizliğini çok güzel kapatıyor.

essence smokey eyes fırçası: bu da daha kısa ve tok bir karıştırma fırçası. dikkatli uygulamak gereken koyu renk farlarla bu fırçayı kullanıyorum. 

eklips far fırçası: eklipsin bir çok fırçası gibi, far fırçasını da severek kullanıyorum. fiyatına göre çok başarılı gerçekten. karıştırma için pek uygun sayılmaz ama onun dışında elimin en sık gittiği fırçalardan biri. 

marionnaud kalem fırça: bu fırçayı alt kirpik diplerime far uygulamada kullanıyorum genelde. ince ucu sayesinde detaylı far uygulamaları yapmaya olanak sağlıyor. marionnaud fırçaları watsonslarda bulabilirsiniz.

okuduğunuz için teşekkür ederim
çekilişe katılmayı unutmayın :)
sevgiler..


8 yorum:

  1. the balm ve eklipsi bende çok severek kullanıyorum ama essence için olsa da olur olmasa da olur diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Eklips far fırçası bende de var ve gerçekten uygun fiyatlı harika bir fırça

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yazı olmuş. Sanırım fırcelar konusunda bayağı cahilmişim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yararlı olabildiyse ne mutlu bana :)

      Sil