22 Kasım 2015 Pazar

gratis 300. mağaza indirimi alışverişi

merhaba,

gratis 300. mağaza açılışını tüm ürünlerde %40+%10 indirim yaparak kutladı yine, bundan bir sene önce 200. mağaza açılışında yaptığı gibi. bu indirim benim biraz kendimi kaybettiğim bir indirim oldu malesef. ihtiyaç dışı da bir çok ürün aldığım için pişman oldum. 


bu aralar çanta içi düzenine takmış olduğumdan işime yarayacak ürünler aldım. gri olan çanta içi organizerı internetten almayı düşünürken, fiyatı 12 liraya düşünce, düşünmeden aldım. dirty works makyaj çantası ise uzun zamandır aklımdaydı. minik olanı, essence den üç oje alana hediye.


bunlar da kızıma ve kendime aldığım saç tokaları.


bizim evde en çok biten kozmetik ürün eşimin roll on ları. keşke daha çok alsaymışım dedim eve gelince çünkü nivealar hiç indirime girmiyorlar. perge epilasyon yayından çok memnunum, yedekledim. 


dirty works fırçayı kontür işleminden kullanmak için aldım. fiyatı 6 liraya düşmüştü. syoss serum, şampuanla karıştırılıyormuş. nasıl bir ürün olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. fiyatı 4-5 lira civarıydı sanırım. blistex med plus ın seveni çok olunca indirimde kaçırmak istemedim.


renkli kısımda ise, tüm aldıklarım her zaman indirim olmayan wet n wild ve essence markalarından. wet n wild "reserve your cabana" aydınlatıcı, hourglass ambient lighting powder ın "dim light" rengine dupe gösteriliyor. indirimde bulduğuma çok mutlu oldum 11 liraya geldi :) wet n wild megalast serisi rujlardan bende olmayan üç rengini daha aldım. rosebud, cinnamon spice ve mauve outta here renkleri. elimde olan renkleri incelediğim yazıma ulaşmak için tıklayın. wet n wild ın kaş kitini bulamadığımdan essence inkini aldım, 5 lira. essence tekli farlar 3 liraya düşmüştü, chilli vanilli rengini aldım. brulee nin yerini tutacak mı bakalım.

ürünlerin tek tek açıklamalarını ve fiyatlarını yazmadım ama merak ettiğiniz bir şey olursa sorun lütfen..

okuduğunuz için teşekkürler
sevgiler..


4 yorum: