7 Kasım 2015 Cumartesi

loreal skin perfection günlük nemlendirici krem

herkese merhaba,

kısa bir süre önce kullanıp bitirdiğim kremden bahsetmek istiyorum bugün sizlere. loreal skin perfection cilt kusursuzlaştırıcı günlük nemlendirici, cilt dokusunu pürüssüzleştirmeyi, gözenekleri sıkılaştırmayı ve cilt tonunu eşitlemeyi vaadediyor. skin perfection serisi, 20-30 yas aralığı için geliştirilmiş bir seri ama ciltlerin yaşı farklı olabiliyor tabi.

loreal krem

öncelikle karma bir cildim olduğunu belirtmeliyim. kremin nemlendirmesini yeterli buldum ama kuru ciltlileri bu konuda tatmin eder mi bilemiyorum. ürün, benim cildimde sivilcelenmeye yol açmadı. yapısı çok hafif, hemen emiliyor dolayısıyla makyaj altına kullanmaya müsait. ürünü genellikle her gün kullanarak, yaklaşık altı ayda bitirdim. harika kokusu sayesinde, bu kremi uygulamak ayrı bir zevk haline geldi benim için. 

yüz kremi

ben bu kremi önerildiği üzere sabahları yüzümü yıkadıktan sonra kullandım. uygulamanın hemen sonrasında cildimde oluşan yumuşaklık hissi farkedilmeyecek gibi değildi. aynı zamanda cildimi aydınlık bir görünüme kavuşturdu. pürüzleri kalıcı olarak onarma iddiası pek inandırıcı gelmemişti, keza öyle bir etkisini gözlemleyemedim. bana göre bu kremin tek eksisi, güneş koruma faktörü içermemesi oldu. 

kısacası skin perfection günlük nemlendirici, muhteşem kokulu, kullandığınız süre boyunca cilde duru bir görünüm veren, tavsiye edebileceğim bir krem oldu. 

okuduğunuz için teşekkürler,
sevgiler..


14 yorum:

  1. şans verilebilir türden o zaman emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. şans verilebilir bir krem gibi duruyor çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  3. blogu takibe alamıyorum. İnstagram sayfan varmı ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni bir instagram hesabı açtım, henüz paylaşımım yok ama yakında olacak:)
      @memyselfandmakeup

      Sil
  4. Geri dönüş yaptım canım, bu kremi de çok merak ediyorum elimdekiler bitince bu seriyi kullanmayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. bu ürünü merak edıyordum bayadır ındırımde falan gördum ama almamıştım kabı çok tatlı deneemek istedım şimdi .ama içinde paraben varmı acaba:) bu arada blogunu yenı keşfettm takıbe aldım bende sızı beklerım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içeriğinde paraben görünmüyor. şu an kullandığım krem bitince tekrar dönebilirim buna, özledim :)
      hemen geliyorum bloguna :)

      Sil
  6. çok büyük hayallerle almıştım bu kremi ama ne zaman sürsem izi haftalarca geçmeyen sivilceler çıktı yüzümde. artık loreala güvenemiyorum :(
    sizi takibe aldım ben de beklerim
    sevgiler http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cildinle anlaşamamasına üzüldüm, çünkü etkilerini beğendiğim bir krem gerçekten..
      ben sizi zaten takipteyim, sevgiler:)

      Sil
  7. 20-30 yaş mı? Ben şok, ben manşet :) Bu ürünü ilk çıktığından beri alayım alayım diyorum. Hep kaldı. Bügün yarın derken 30'u doldurdum.. :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hiç bir sakıncası yok kullanmanın. O yaş aralığına öneriliyor ama bende üst sınırda olmama rağmen çok sevdim :)

      Sil