19 Mayıs 2016 Perşembe

bitenler #7

herkese merhaba,

bugünkü yazımda son zamanlarda bitirdiğim ürünlerden bahsetmek istiyorum sizlere.


dove saç dökülmesine karşı şampuan ve saç kremi: dove markasının saç ürünlerinden hep memnun kalıyorum. bu şampuan ve saç kremini de severek kullandım. saç dökülmesine iyi geliyor diyemem ama saçlarımı yumuşatıyordu. 
benri sıvı sabun: vanilyalı olan bu sabunu kokusu ve top şeklinde ambalajı için almıştım ama bir zaman sonra ambalajı iki büklüm oldu. yaklaşık yarım kiloluk boyutuyla oldukça ekonomik olduğundan tekrar alabilirim.


nivea krem: başka kremlerden kendisine sıra gelmedi malesef. yarıya kadar dolu olmasına rağmen çöpe gitti. özellikle kışın vücudun çok kuru bölgelerine uygulamak için güzel bir krem. 
altı kaval üstü şişhane maskara: pembe tüpte olan maskaranın fırçasından nefret etmem, aşağıda gördüğünüz fırçaya da bayılmam neticesinde böyle bir şey denedim ama tam oturmayıp hava aldığı için çabuk kurudu. 


babe güneş kremi: yağsız formüllü bu güneş kremini pek sevmedim. avene emulsion kremi tercih ederim.
çöpe giden bir adet göz fırçası: ...
flormar kahverengi asansörlü kalem: acı kahve dediğimiz renkte severek kullandığım bir kalemdi kendisi. çoğunu da bitirdim ama sona yaklaştıkça kırılıp beni terketti. şimdi yerini essence hot chocolate  aldı.
the body shop dudak balmı: buram buram çilek kokusuna hasta olduğum bu ürünün de dibinde çok az kalmış, ama uzun zamandır benimle olduğundan artık çöpe gidiyor. dudaklara hafif bir parlaklık veriyor, nemlendirmesi de fena değil ama kokusu mükemmel.
watsons lip gloss: yapış yapış olduğundan kullanamadığım bir ürün.


avene cleanence jel temizleyici: hakkındaki yorumlarımı şuradan okuyabilirsiniz.
cettua burun bandı: watsonslarda satılan bu burun bantlarından pek memnun kalmadım. gratisinkini ve biminkini de denemiş biri olarak sıralamada en alta koyuyorum kendisini malesef. 
sensodyne diş macunu: hassas diş etleriniz varsa kesinlikle sensodyne diş macunlarını öneririm.
rexona deodorant: kokusunu çok sevdiğimden tekrar tekrar aldığım bir ürün. çoğunlukla roll on şeklinde olan deodorantları kullanıyorum. parfüm kullanmak istemediğim günlerde bunu kullanmayı çok seviyorum.
nivea roll on: eşimin favori deodorantı.

okuduğunuz için teşekkür ederim,
yeni bir yazıda görüşmek üzere 



6 yorum:

  1. Altı kaval üstü şişhane maskaraya bayıldım. :)

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum böyle bitirebilenlere. Bizim evde en çok bebek bezi, ıslak mendil, diş macunu filan bitiyor gerisi beni bekliyor. Bi vakit bulabilsem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde de durum farklı sayılmaz, çocukların hızına yetişemeyiz :))

      Sil
  3. güzel ürünler bitirmişsiniz ortak kullandıklarımız da var aralarında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hangileri olduğunu ve yorumlarını merak ettim doğrusu..

      Sil