1 Haziran 2016 Çarşamba

BIODERMA SENSIBIO SERİSİ

Bioderma Sensibio H2O
Biyoloji ve dermatoloji alanlarındaki bilimsel verilerden yararlanarak 40 yıla yakın süredir üretime devam eden Bioderma, en sevilen dermokozmetik markalarından biridir. Bioderma, felsefesini birtakım koşullarla göre oluşturur: Çevresel koşullara karşı cilt direncini güçlendiren içerik, her seri ve üründe yer alan klinik onaylı ürünler, uluslar arası standartlardaki içeriklerle uyum, biyolog ve dermatologların sunduğu özel patentler, dermatolojik güvenlik ilkesi, hiçbir alerji tetikleyici içerik bulundurmama, cilt hassasiyeti ve etkinliği kanıtlanan doğal özler şeklindedir.

Bioderma Sensibio H2O   
En güçlü ürün gruplarını içinde barındıran serilerden biri olan Bioderma Sensibio H2O, cildin doğal yapısını güçlendirir, canlı ve genç görünümü korumaya yardımcı olur. Bioderma Sensibio h2o ürünleri, ciltte oluşan yağlanma, kabuklanma ve kızarma benzeri sorunları engelleyen özler barındırır. Cildin kaybolan PH dengesini yeniden kazandırır ve nemsizliği, kuruluğu önler. Özellikle hassas ciltlerin ihtiyacı olan her şeyi karşılar. Kolay tahriş, kızarma gibi etkiler minimum seviyeye indirir. Ürünlerde paraben ve kimyasal bulunmaz. Bu nedenle de hiçbir alerji tetikleyici içeriği yoktur. Cildin hassasiyet sorununu ortadan kaldıran ürün daha güçlü bir cilt için yapısal destek verir.

Bioderma Sensibio H2O Ürün Çeşitleri  
Seride yer alan ürünler yüksek oksijen etkili nemlendirici yönü güçlü ürünlerdir ve her biri maksimum etki sağlar.

v Bioderma Sensibio H2O AR 250ml: Bu anti- redness ürün, kızarıklık sorunu olan hassas ciltler için özel olarak üretilen temizleyicidir. Kullanımı pratiktir, durulamaya ihtiyaç yoktur.  Hassas ciltlerde kolay tahriş olma problemiyle güçlü şekilde savaşır. Problemlere karşı cildin direncini artırır. Yüz, göz ve dudaklarda kullanımı idealdir. Bu bölgelerde yer alan ve istenmeyen kir, yağ ve kahverengi lekeleri giderir.  Sabah ve akşam düzenli kullanım sonrası etkisini gösteren ürün aynı zamanda güçlü bir makyaj temizleyicidir. Cildinizdeki tüm fazlalıkları alarak rahatlık ve hafiflik hissi sağlar.

v Bioderma Sensibio H2O Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Solüsyonu: İçeriğinde yer alan salatalık ve gliserin sayesinde durulamaya gerek kalmadan nazik şekilde temizlik sağlayan ürün, yüz için formüle edilmiştir. Aynı zamanda göz ve dudaklar için makyaj temizleme işlevi gören ürün, hiçbir zararlı katkı maddesi içermez ve içeriğinde alerji tetikleyici hiçbir madde yoktur. Oksijen etkisinin yoğun hissedildiği ürün cildi canlandırır, nemlendirir ve yaşlılık karşıtı etki yaratır. Bunu uzun süre boyunca nemi ciltte tutabilme özelliği ile sağlar.


Neden Bioderma 
Biyolojik verilerden beslenerek formülleri oluşturan Bioderma, sağlık ve dermatoloji alanında benimsediği görüşlerle ve formülleriyle benzersizdir.  Formül oluşturma ve üretim aşamasında her biri alanında uzman araştırmacı ve hekimlerle iş birliği yapılır. Bioderma hem hücresel hem de cildin dış düzeyinde bütün olarak sağlıklı cildin nasıl olması gerektiği gibi konularda çözüm getirme amacındadır. İleri formülasyon patentli doğal ürünleri dermatolojik açıdan klinik testlerden geçerek kullanıcılarına ulaşır.
Bioderma Sensibio ürünleri ve markanın diğer tüm ürünlerini www.portakalrengi.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Yazınız çok güzel olmuş.Ben de http://www.portakalrengi.com/bioderma-white-objective-foaming-cleanser-500-ml bu ürünü kullanıyorum.Hem temizleyici hem onarıcı.Çok işime yarıyor.Lekeler için de etkisi çok güzel zaten kısa sürede etkisini görüyorsunuz.Çok memnunum gerçekten.

    YanıtlaSil